Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τον Ακαϊντίν

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τον Ακαϊντίν
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής του για το παζάρι του Ιανουαρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με την Φενέρμπαχτσέ για την απόκτηση του αμυντικού Σαμέτ Ακαϊντίν.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου, ο 29χρονος συμφώνησε με τους όρους του συμβολαίου που του πρότειναν οι πράσινοι.

Ο αθλητικός διευθυντής του “τριφυλλιού”, Γιάννης Παπαδημητρίου, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε και να καταλήξουν σε συμφωνία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ακαϊντίν αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε από τον Ιανουάριο του 2023 κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, μετράει 34 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί και τέσσερις φορές με την εθνική Τουρκίας. Η μεταγραφή του από την Ντεμίρσπορ είχε κοστίσει 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια, ωστόσο ο Τούρκος αμυντικός επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι άρα πιο πολλές πιθανότητες να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Τουρκίας για την τελική φάση του Euro 2024.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X