Στροφή σε ΑΕΚ για τον Άρη - Εκτός με την Ένωση ο Βερστράτε, μπήκε ο Βέλεθ στις προπονήσεις

Στροφή σε ΑΕΚ για τον Άρη - Εκτός με την Ένωση ο Βερστράτε, μπήκε ο Βέλεθ στις προπονήσεις
Photo Credits: INTIME

Το βλέμμα στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στρέφουν στον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μήνυμα εστάλη λίγα λεπτά μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και περιλαμβάνει την απόλυτη εστίαση όλων στον Άρη στους αγώνες του Κυπέλλου με την ΑΕΚ καθώς εκεί βρίσκεται και ο βασικός στόχος των «κίτρινων».

Προφανώς ο διαθέσιμος χρόνος προετοιμασίας είναι ελάχιστος καθώς η σημερινή (8/1) προπόνηση περιλάμβανε αποκατάσταση για τους ποδοσφαιριστές που πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους. Η συμμετοχή του Φραν Βέλεθ στο ομαδικό πρόγραμμα αποτέλεσε την ευχάριστη είδηση της ημέρας και φυσικά δείχνει ότι πλέον ο Ισπανός μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγώνες έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα. Προφανώς δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ίσως έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή στον δεύτερο αγώνα στις 17 του μήνα.

Εκτός πλάνου για το μεθαυριανό (10/1) πρώτο παιχνίδι είναι και ο Μπίργκερ Βερστράτε καθώς ο Βέλγος συνεχίζει το πλάνο θεραπειών έπειτα από τον τραυματισμό του στον μηνίσκο. Η προετοιμασία περιλαμβάνει μια ακόμη προπόνηση κι εκεί ουσιαστικά θα φανεί και το πλάνο του Άκη Μάντζιου δίχως όμως να προβλέπονται πολλές αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που παρέταξε απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X