Κώστας Φορτούνης – Ιωάννα Καταραχιά: Βάπτιση το καλοκαίρι

Κώστας Φορτούνης – Ιωάννα Καταραχιά: Βάπτιση το καλοκαίρι

Πότε θα γίνει η βάπτιση της κόρης του Κώστα Φορτούνη και της Ιωάννας Καταραχιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ημερομηνία κοντινή στα πρώτα γενέθλια της κόρης τους έχουν επιλέξει ο ποδοσφαιριστής Κώστας Φορτούνης και η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά, για να της δώσουν το όνομα Ανδριάνα.

Χριστούγεννα για τέσσερις πέρασαν ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά, μαζί με τα δύο παιδιά τους. Ο άσος του Ολυμπιακού και η σύζυγός του στόλισαν το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τον τριάμισι ετών γιο τους και τη μικρή τους πριγκίπισσα να ενθουσιάζονται.

Το δεύτερο παιδί του αρχηγού της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ήρθε στον κόσμο πριν από έξι μήνες και γέμισε χαρά και ευτυχία όχι μόνο το ζευγάρι, αλλά και τον μεγάλο αδελφό της, Σπύρο. Όσο για το όνομα της μικρής; Αυτό θα οριστεί επισήμως το καλοκαίρι, οπότε και σχεδιάζεται να γίνει η βάπτιση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να βαπτίσει την κόρη του σε μια ημερομηνία κοντινή στα πρώτα γενέθλιά της. Ως προς το όνομα, φαίνεται ότι ο Κώστας και η Ιωάννα παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις. Όπως ονόμασαν τον γιο τους Σπύρο από τον πατέρα του διεθνούς ποδοσφαιριστή, έτσι έχουν αποφασίσει να δώσουν και στην κόρη τους το όνομα Ανδριάνα, από τον πατέρα της Ιωάννας, Ανδρέα.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X