Θωμάς Μαύρος: Ο... διοικητής του από τις Ειδικές Δυνάμεις ήταν χθες στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Θωμάς Μαύρος: Ο... διοικητής του από τις Ειδικές Δυνάμεις ήταν χθες στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, Γεώργιος Μαυρεπής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ όλων των ηλικιών τίμησαν τη μεγάλη μέρα του Θωμά Μαύρου στο AEK Shop της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Στη εκδήλωση ήταν διαθέσιμες δύο συλλεκτικές φανέλες (που εξαντλήθηκαν) από το ένδοξο παρελθόν του μεγάλου σκόρερ, αλλά και η σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του!

Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ υπέγραψε αμέτρητα αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους σε ένα event που ξεκίνησε από το πρωί και συνεχίκστηκε μέχρι αργά το μεσημέρι, αφού η προσέλευση του κόσμου στο χώρο της εκδήλωσης ήταν αδιάκοπη!

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ένας ξεχωριστός άνθρωπος για τον Θωμά Μαύρο. Ο λόγος για τον… διοικητή του όταν ο μύθος της ΑΕΚ ήταν στις Ειδικές Δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον διοικητή στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο , ΝΥΝ Υποστράτηγος Ε.Α Γεώργιο Μαυρεπή.

Δείτε εικόνες:

Θωμάς Μαύρος: Ο... διοικητής του από τις Ειδικές Δυνάμεις ήταν χθες στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) Θωμάς Μαύρος: Ο... διοικητής του από τις Ειδικές Δυνάμεις ήταν χθες στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X