Ολυμπιακός: Έχει ξεμείνει από επιθετικούς ενόψει ΑΕΚ - Ο Καρβαλιάλ υπολογίζει μόνο σε Ναβάρο και Μπα

Ολυμπιακός: Έχει ξεμείνει από επιθετικούς ενόψει ΑΕΚ - Ο Καρβαλιάλ υπολογίζει μόνο σε Ναβάρο και Μπα
Photo Credits: INTIME

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στην επίθεση ενόψει ΑΕΚ. Έχει μείνει μόνο με Ναβάρο και Μπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στην επίθεση ενόψει ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Παιχνίδι που έχει τη μορφή τελικού για τους Ερυθρόλευκους. Καθώς θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να μην μείνουν ακόμη πιο μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος. Σε αυτή την προσπάθεια ωστόσο δεν θα βοηθήσει ο Στέβαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός αν και προπονήθηκε στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος το απόγευμα του Σαββάτου, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα ο Κάρλος Καρβαλιάλ να μην το συμπεριλάβει στην ομάδα για την αναμέτρηση με την Ένωση.

Έτσι ο Ολυμπιακός έχει ξεμείνει από επιθετικούς. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός υπολογίζει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στον νεοαποκτηθέντα Φραν Ναβάρο, που θα ξεκινήσει βασικός και αλλαγή του τον Αλγκασίμ Μπα, από την ομάδα Β. Και το λέμε αυτό, διότι ο Καρβαλιάλ δεν μπορεί να υπολογίζει σε ακόμη τρεις επιθετικούς. Τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που βρίσκεται στο Κόλα Άφρικα. Τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που μόλις το Σάββατο έκανε την πρώτη του προπόνηση, αλλά και τον Πεπ Μπιέλ, ο οποίος για αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι με τη Λαμία.

Επιπλέον ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε τις προθέσεις του και αναφορικά με το μέλλον του Βιθέντε Ιμπόρα. Αφήνοντας τον Ισπανό μέσο εκτός αποστολής, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Μια απόφαση που είναι πιθανό να οδηγήσει και σε εξελίξεις.

Από κει και πέρα μπορεί να σημειώσει κανείς την επιστροφή του Τζάκσον Πορόζο. Ο κεντρικός αμυντικός από το Εκουαδόρ είναι πλέον απολύτως υγιής και έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης για αυτό το λόγο τεχνικός αν Ερυθρόλευκων επέλεξε να τον συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X