Τι έκανε η ΑΕΚ στον α' γύρο κόντρα στον Ολυμπιακό (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στον α' γύρο κόντρα στον Ολυμπιακό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έδωσαν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην OPAP Arena και αναδείχθηκαν ισόπαλοι(1-1) σε ένα ματς, όπου δεν δόθηκε πέναλτι πάνω στον Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έδωσαν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην OPAP Arena και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 χάρη στους φορ τους.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 22′ με τον Εσέκιελ Πονσέ και οι Πειραιώτες απάντησαν με τον Ελ Κααμπί στο 38ο λεπτό.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ με τον Πόνσε στο 22ο λεπτό, με τον Αργεντινό φορ να σκοράρει για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του στους νταμπλούχους Ελλάδας. Ελίασον και Ρότα συνδυάστηκαν ωραία από τα αριστερά, ο Έλληνας μπακ απέφυγε ωραία τον Έσε μέσα στην περιοχή και έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή, όπου πετάχτηκε ο Πόνσε και σκόραρε.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πωε λίγο νωρίτερα υπήρξε η φάση του 14΄, όπου ο ο Πορτογάλος διαιτητής έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κίνι στον Ρότα. Ο VAR τον κάλεσε να δει ξανά τη φάση και την πήρε πίσω. Η Ένωση στα social media διαμαρτυρήθηκε ότι νωρίτερα στη φάση υπήρξε πέναλτι πάνω στον Ελίασον από τον Ισπανό μπακ που δεν δόθηκε και δεν εξετάστηκε στο VAR. Και όπως φάνηκε στο ριπλέι η ΑΕΚ είχε δίκιο.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 38ο λεπτό με τον Ελ Κααμπί. Ο Ποντένσε, που έκανε ντεμπούτο με τους ερυθρόλευκους έκανε τη σέντρα από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι και ο Μαροκινός φορ με κεφαλιά αφύλακτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της η μια στην άλλη. Η πρώτη αξοσημείωτη στιγμή ήταν για την ΑΕΚ που σκόραρε με τον Αραούχο στο 59′, ωστόσο με παρέμβαση του VAR το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι του Πινέδα νωρίτερα στη φάση. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Ένωση ήταν αυτή που απειλούσε κατά κύριο λόγο για το δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Δείτε το βίντεο:

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X