Μελισσανίδης: "Μπαίνουν μπουλντόζες σε 100 μέρες"

Η επίσκεψη του Μελισσανίδη στο Υ.Π.Ε.Κ.Α (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melisanidis-ypeka 2Λιγότερο από μισή ώρα κράτησε η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον υπουργό Π.Ε.Κ.Α Γιάννη Μανιάτη. Ωστόσο υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και συμφωνία προκειμένου να προχωρήσει άμεσα το σχέδιο νόμου που θα αφορά το έργο. Όπως μάλιστα τόνισε ο “Τίγρης” εξερχόμενος από το υπουργείο, αν όλα προχωρήσουν όπως φαίνεται πως θα προχωρήσουν, σε περίπου 90 με 100 μέρες, θα ξεκινήσει το έργο του νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια.

“Κάναμε ένα τυπικό ραντεβού με τον υπουργό. Συμφωνήσαμε σ’ όλα. Θα βγει ένα δελτίο Τύπου τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από το υπουργείο. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν νομίζω ότι έχουμε άλλα προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα. Και είμαστε έτοιμοι να πάει το νομοσχέδιο στην βουλή προς ψήφιση. Το επόμενο βήμα είναι να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια. Δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες, αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου στα χέρια μας. Μόλις βγει, πιστεύω σε περίπου 60 μέρες θα το έχουμε στα χέρια μας και μετά θέλουμε και έναν μήνα για να πάρουμε την άδεια. Και αμέσως μπαίνουμε. Άρα, πρώτα ο Θεός σε 90 με 100 μέρες μπορούμε να έχουμε μπουλντόζες στην Νέα Φιλαδέλφεια. Υπάρχει διαβεβαίωση από την κυβέρνηση πως το σχέδιο νόμου θα γίνει το γρηγορότερο δυνατό και το υποστηρίζει πολύ το υπουργείο” τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μελισσανίδη:

[youtube id=”6pnDwyqC9tw” width=”600″ height=”350″]

Δείτε το βίντεο με την άφιξη του Μελισσανίδη:

[youtube id=”BfnaCenOv5w”]

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση του Μελισσανίδη:

[youtube id=”3fpSXgOFO_Y” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X