Χάρης Δούκας: Τι απάντησε στα σχόλια για την κόρη του Γαλακτερού και τις σημαίες της Παλαιστίνης (VIDEO)

Χάρης Δούκας: Τι απάντησε στα σχόλια για την κόρη του Γαλακτερού και τις σημαίες της Παλαιστίνης (VIDEO)

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας τοποθετήθηκε στα στα σχόλια για την κόρη του Γαλακτερού και τις σημαίες της Παλαιστίνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρης Δούκας βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega σήμερα και ερωτήθηκε τόσο για τις σημαίες της Παλαιστίνης που υψώθηκαν στην συναυλία στο Σύνταγμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όσο και για τα σχόλια για την κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Η 9χρονη Σοφία Γαλακτερού βγήκε στη σκηνή που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, στο πλευρό του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αθηναίων. Στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα της, η οποία συμπαρουσίαζε την εκδήλωση με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η 9χρονη μαζί με τον νέο δήμαρχο της Αθήνας, μέτρησαν αντίστροφα καλωσορίζοντας το νέο έτος. Πολλοί στα social media, αλλά και σε κάποια Μέσα που δεν ήξεραν οτι πρόκειται για την κόρη Γαλακτερού και Ζαμπέτογλου έγραψαν πως πρόκειται για «κάποιο παιδί από την Παλαιστίνη με το οποίο ο Χάρης Δούκας έστειλε το δικό του μήνυμα».

Ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε τώρα πως «Δέχθηκα σχόλια επειδή σηκώθηκα με την κόρη της Νάνσυς και του Νάσου. Ντροπή τους όσοι τα είπανε. Το δεύτερο είναι διότι είχα φέρει την εκπρόσωπο της Eurovision η οποία είπε πολυπολιτισμικά τραγούδια. Ντροπή τους δεύτερη φορά. Θέλω να πάει πάρα πολύ καλά και στην Eurovision. Το τρίτο διότι σηκώθηκαν σημαίες της Παλαιστίνης. Υπήρχε ένα συλλαλητήριο, όπως σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις – δεν το ήξερα βεβαίως εγώ – στο Σύνταγμα και μετά μπήκαν μέσα και άρχισαν να σηκώνουν σημαίες. Παράλληλα και μετά μπήκανε μέσα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X