Τίτλοι τέλους από Καρυπίδη στην εθνική Ελλάδος

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karypidisΤην απόφαση του να σταματήσει από την εθνική ομάδα ανακοίνωσε πριν λίγο ο Σάββας Καρυπίδης. Ο έμπειρος αθλητής της ΑΕΚ ο οποίος για χρόνια ήταν αρχηγός στην εθνική σε μεγάλες στιγμές σταματά την καριέρα του στην εθνική ομάδα, ευχαριστώντας όσους τον βοήθησαν να φτάσει ψηλά.

Αναλυτικά:

«Είχα την ευτυχία και συγχρόνως τη μεγάλη τιμή ως Έλληνας αθλητής, να είμαι μέλος και μάλιστα αρχηγός σε κάτι το μεγαλειώδες. Στην Εθνική Ελλάδος. Υπήρξα μέλος της σε όλες τις κατηγορίες. Μεγάλωσα μαζί της κι ανδρώθηκα. Έζησα απίστευτες στιγμές, άλλες ευχάριστες κι άλλες δυσάρεστες. Έζησα την τιμή και τη χαρά να συμμετάσχω σε μια Ολυμπιάδα και μάλιστα στη χώρα μας. Αλλά κάθε κύκλος κλείνει. Είμαι ευτυχισμένος που έζησα ό,τι έζησα στην Εθνική. Δεν φαντάζεστε τις χαρές και τις λύπες. Δε φαντάζεστε τις στιγμές. Και δόξα τω Θεώ κέρδισα πολλά μα κυρίως κέρδισα στιγμές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους φίλους μου και κυρίως τη σύζυγό μου, οι οποίοι ήταν και θα είναι πάντα δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους προπονητές μου και τους συναθλητές μου. Πήρα από όλους και πιστεύω να έδωσα κάτι και εγώ με τη σειρά μου. Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους Έλληνες φιλάθλους οι οποίοι με αγκάλιασαν σε κάθε επιτυχία, σε κάθε αποτυχία, σε κάθε χαρά, σε κάθε λύπη. Οι τίτλοι και οι καριέρες κάποια στιγμή τελειώνουν. Τα όσα έζησα στην Εθνική Ελλάδος, μέσα μου, δε θα τελειώσουν ποτέ.

Σας ευχαριστώ Σάββας Καρυπίδης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X