Ανώμαλη προσγείωση και σημάδια αποσύνθεσης (VIDEO)

Ανώμαλη προσγείωση και σημάδια αποσύνθεσης (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xristidis-ardizoglouΤο πέρασμα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα επαγγελματικά χρόνια, βρήκε την ΑΕΚ σε πολύ ιδιαίτερη κατάσταση. Ηταν μεν η δις πρωταθλήτρια Ελλάδος, με σύνολο που προκαλούσε δέος και θαυμασμό ακόμα και στους αντιπάλους, αλλά είχαν αρχίσει να εμφανίζονται σημάδια αποσύνθεσης. Παίκτες που μεγάλωναν ηλικιακά, άλλοι που αποχωρούσαν και ο Λουκάς Μπάρλος να μην έχει πια την οικονομική δυνατότητα των παρελθόντων ετών. Ετσι, μοιραία έρχονταν ήττες που έφερναν πίσω την ομάδα από τους στόχους της και τη διεκδίκηση του τίτλου.

Μια τέτοια κομβική ήττα ήταν αυτή που καταγράφηκε μια μέρα σαν σήμερα του 1980. Η ΑΕΚ φιλοξενούνταν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που αν το κέρδιζε μπορούσε να μπει ξανά σε τροχιά τίτλου. Η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών. Με κακό παιχνίδι, δεν είχαν σημαντικές ευκαιρίες. Και όταν οι «πράσινοι» βρήκαν τρόπο να ανοίξουν το σκορ (με ατομική προσπάθεια και σουτ του Υφαντίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους), τότε η προσγείωση ήταν ανώμαλη και η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”lIEdTHrTLtc” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X