Παπανώτας για Οικονομόπουλο: «Απορρίπτει τη ζωή παιδιών που υπάρχουν ήδη στην κοινωνία μας»

Παπανώτας για Οικονομόπουλο: «Απορρίπτει τη ζωή παιδιών που υπάρχουν ήδη στην κοινωνία μας»

Τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντικείμενο σχολιασμού έγιναν οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Ο Δημήτρης Παπανώτας αντέδρασε μέσα από το Happy Day και ανέφερε ότι δεν έχει δικαίωμα να είναι αντίθετος με τις προσωπικές επιλογές άλλων.

«Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι αντίθετος στις προσωπικές επιλογές του διπλανού σου. Δεν έχω εγώ δικαίωμα να κρίνω τις δικές σου επιλογές, ποιος άντρας σου αρέσει ή ποια γυναίκα ή ποιον θέλεις να παντρευτείς ή πόσα παιδιά θέλεις να κάνεις. Δεν υπάρχει δικαίωμα. Εσείς δεν καταλαβαίνετε. Ποια είναι η άποψη; Πώς θέλω να είναι η δική σου ζωή; Η δική μου άποψη για τη δική σου ζωή; Άποψη σε τι; Να σας εξηγήσω πως δεν καταλαβαίνετε» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν τα δικαιώματα των υπολοίπων παιδιών γιατί δεν αναγνωρίζεται η πατρική σχέση του παιδιού με τους δύο γονείς.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X