«Τελειώνει σήμερα του Κλεϊνχέισλερ στη Χάιντουκ»

«Τελειώνει σήμερα του Κλεϊνχέισλερ στη Χάιντουκ»
Photo Credits: INTIME

Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετακίνηση του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στην Χάιντουκ Σπλιτ, σύμφωνα με τους Ούγγρους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειωμένη θεωρείται η υπόθεση του Ούγγρου μέσου, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στο κροατικό πρωτάθλημα όπου αγωνίστηκε για μία τετραετία, έναν χρόνο μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό από την Όσιγεκ.

Η Χάιντουκ έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες και κατάφερε τελικά να τα βρει -όπως όλα δείχνουν- με τους Πράσινους για την απόκτηση του Κλεϊνχέισλερ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα η ουγγρική ιστοσελίδα “Nemzetisport”, ο 29χρονος διεθνής αναμένεται να υπογράψει σήμερα το συμβόλαιό του με την κροατική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Σάρλια, ενώ θα συναντήσει και τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X