Διαψεύδονται οι φήμες για Μπαρτσελόνα και Ιτούδη - Πλήρης στήριξη σε Γκριμάου

Διαψεύδονται οι φήμες για Μπαρτσελόνα και Ιτούδη - Πλήρης στήριξη σε Γκριμάου
Photo Credits: INTIME

Παρά τα σενάρια, η Μπαρτσελόνα στηρίζει τον Ρότζερ Γκριμάου και δεν… ασχολείται με τον Δημήτρη Ιτούδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αργά το βράδυ της Δευτέρας κυκλοφόρησαν σενάρια που έφερναν τον Ρότζερ Γκριμάου στην έξοδο από την Μπαρτσελόνα και ταυτόχρονα ανέφεραν πως ο Δημήτρης Ιτούδης είναι προ των πυλών για να τον αντικαταστήσει.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, διαψεύδεται κατηγορηματικά από πηγές στον καταλανικό σύλλογο. Όπως αναφέρουν, ο Ρότζερ Γκριμάου εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, όπως εκφράστηκε και προ ημερών δια στόματος του επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του κλαμπ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Μάλιστα, όπως λέγεται στη Βαρκελώνη, ακόμη κι αν υπήρχε πρόθεση αντικατάστασης του Γκριμάου, ο Έλληνας προπονητής που απολύθηκε προ λίγων εβδομάδων από τη Φενέρμπαχτσε δεν θα ήταν στα υπόψη της για τη θέση.

Η «Μπάρτσα» μετρά έξι ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και παρότι είναι τρίτη στην Ευρωλίγκα και το ισπανικό πρωτάθλημα υπάρχει αρκετή γκρίνια προς το πρόσωπό του, ειδικά μετά τη συντριβή στο Μονακό. Η ομάδα της Βαρκελώνης αρχίζει το 2024 υποδεχόμενη αύριο για την Ευρωλίγκα τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δύο μέρες μετά (5/1) φιλοξενεί την Μπασκόνια.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X