ΑΕΚ: Θλαστικό τραύμα στο γόνατο ο Βίντα - Ράμματα στο γόνατο, τα δεδομένα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Θλαστικό τραύμα στο γόνατο ο Βίντα - Ράμματα στο γόνατο, τα δεδομένα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το 2023 δεν έκλεισε και τόσο καλά για τον αμυντικό της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα αφήνοντας του δυστυχώς ένα παράσημο στο δεξί πόδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αυλαία του 2023 δεν επεφύλασσε και τόσο καλό φινάλε στον αμυντικό της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα.

Και πάμε να εξηγήσουμε τι εννοούμε; Ο Βίντα υπέστη ένα θλαστικό τραύμα στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης (31/12) πρωινής προπόνησης στα Σπάτα. Του έγιναν ράμματα και η κατάσταση του έμπειρου αμυντικού της ΑΕΚ θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Αυτό που προκύπτει από την ΑΕΚ, είναι πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας παρότι η φωτογραφία είναι λίγο αποκρουστική. Είναι δεδομένο πως η κατάσταση του Βίντα θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Κροάτης αμυντικός δεν αποκλείεται να προπονηθεί ακόμη και αύριο κανονικά.

Ωστόσο είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ αγωνιούν ενόψει Βόλου, καθώς ο τραυματισμός είναι μόλις 72 ώρες πριν το ματς και εν απουσία του Αρόλντ Μουκουντί που θα ενσωματωθεί την Πρωτοχρονιά στο Καμερούν για να λάβει μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε η σύζυγος του Βίντα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X