Μέσι - Βέγκχορστ: «Σε καταστρέψαμε χαμένε»!

Μέσι - Βέγκχορστ: «Σε καταστρέψαμε χαμένε»!
Photo Credits: INTIME

Όπως φαίνεται ο Αργεντινός σταρ, δεν έμεινε μόνο στο «Que miras bobo?»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ημητελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, όπως όλοι θυμόμαστε ήταν αρκετά επεισοδιακός, με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, εντάσεις και 15 κίτρινες κάρτες που μοίρασε ο Ματέους Λαόθ.

 

Ωστόσο αυτό που μας έχει μείνει είναι η ατάκα του Λιονέλ Μέσι προς τον Βάουτ Βέγκχορστ και να του λέει το γνωστό  «Que miras bobo?» δηλαδή: «Τι κοιτάς ανόητε; Γύρνα πίσω εκεί».

 

Όπως φαίνεται όμως στα πλάνα από το  «Captains Of The World» του Netflix, ο διάλογος των δύο ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε στους διαδρόμους προς τα αποδυτήρια.

 

Συγκεκριμένα,  ο Μέσι σνόμπαρε τη χειραψία του Βέγκχορστ και αγνόησε εντελώς τον Ολλανδό. Στη συνέχεια, το πλάνα μετατρέπεται σε μια σκηνή όπου ο θηριώδης επιθετικός εξηγεί στον Σέρχιο Αγκουέρο και σε αρκετούς από τους παίκτες της Αργεντινής: «Τον περίμενα καθώς ήθελα να του δώσω το χέρι μου».

Ο Μέσι κινηματογραφείται επίσης να φωνάζει στον Ολλανδό επιθετικό, αν και ο καβγάς έχει τελειώσει. Συγκεκριμένα του φώναξε από απόσταση σε βίντεο που τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, «σε καταστράψαμε χαμένε»! 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X