Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (31/12)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (31/12)

Με δύο ματς ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τότεναμ – Μπόρνμουθ 16:00

Εφιαλτικό ήταν το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης της Τότεναμ στην έδρα της Μπράιτον όπου γνώρισε τελικά την ήττα με 4-2. Αρκετές οι απουσίες για ακόμα ένα ματς, καθώς θα λείψουν οι αμυντικοί Ρομέρο (15/3) και Φαν ντερ Βεν (11/1). Από το κέντρο εκτός είναι οι Μάντισον (11/3), Κουλουσέφσκι (19/5), Μπισουμά (15/0), Πέρισιτς (5/0) και Μπεντανκούρ (4/0). Από την επίθεση τέλος, δεν επηρεάζει ιδιαίτερα η απουσία του Σόλομον (5/0). Την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η Μπόρνμουθ στην εντός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Φούλαμ επί της οποίας πήρε σπουδαία νίκη με 3-0. Είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας και στα επτά τελευταία παιχνίδια της πανηγύρισε έξι φορές τη νίκη και έμεινε μία στην ισοπαλία. Εκτός είναι οι αμυντικοί Κέρκεζ (15/0) και Κέλι (9/0). Από το κέντρο εκτός είναι οι Κουκ (13/0) και Τραορέ (3/0).

Προγνωστικό στοιχήματος: Ναι, η Τότεναμ είναι το φαβορί, αλλά η Μπόρνμουθ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Προτιμότερο να κοιτάξουμε προς το G/G.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος - ΑΕΚ: Περί Αραούχο, Άμραμπατ, Μπρινιόλι, μεταγραφών και ΕΠΟ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X