Επεισόδια στον Ρέντη: Εντοπίστηκε DNA στα ρούχα που κάηκαν, στο στόχαστρο και η αποθήκη (VIDEO)

Επεισόδια στον Ρέντη: Εντοπίστηκε DNA στα ρούχα που κάηκαν, στο στόχαστρο και η αποθήκη (VIDEO)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων στον Ρέντη. Εντοπίστηκε DNA στα ρούχα που κάηκαν, στο στόχαστρο και η αποθήκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων στου Ρέντη, που είχαν ως συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του την Τετάρτη (27/12).

Όπως αποκάλυψε το OPEN, δεκάδες ήταν οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού οι οποίοι μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο του Ρέντη -κι ενώ οι Αρχές τους απέκλεισαν σε αυτό- έκαψαν τα ρούχα που φορούσαν, στις τουαλέτες του γηπέδου, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ωστόσο, όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντοπίστηκε DNA στα υπολείμματα των ρούχων που κάηκαν και αυτή τη στιγμή οι Αρχές βρίσκονται στη διαδικασία της ταυτοποίησης των ατόμων αυτών. Μάλιστα, το γεγονός ότι επέλεξαν να κάψουν τα ρούχα τους, αποτελεί και βασικό στοιχείο ενοχής, όσον αφορά στην εμπλοκή τους στη φονική επίθεση.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, ενώ στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει και η αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι χούλιγκαν, για να κρύβουν τον «οπλισμό» τους.


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X