Ολυμπιακός: Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» ξεπερνά αυτή της Σαν Λορέντσο για Παλαβεσίνο σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Ολυμπιακός: Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» ξεπερνά αυτή της Σαν Λορέντσο για Παλαβεσίνο σύμφωνα με τους Αργεντινούς
Photo Credits: INTIME

Το όνομα του Αγκουστίν Παλαβεσίνο παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό με τους Αργεντινούς να μιλούν για επίσημη πρόταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Φραν Ναβάρο παίζει δυναμικά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν… μάτια παντού και για όλες τις θέσεις.

Η περίπτωση του Αγκουστίν Παλαβεσίνο είναι μόνιμη είδηση στην Αργεντινή και κάθε μέρα, ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που ακούγονται για εκείνον. Το «lapaginamillonaria» το πήγε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για επίσημη πρόταση των Πειραιωτών για την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η πρόταση του συλλόγου ξεπερνάει αρκετά εκείνη της Σαν Λορέντσο που επίσης θέλει τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα, δεν μπορεί να τη φτάσει.

Παράλληλα η μεταγραφή γίνεται ακόμα δύσκολη από τη στιγμή που η FIFA τιμώρησε την ομάδα της Αργεντινής με απαγόρευση μεταγραφών λόγω χρεών στον Γκορντίγιο.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X