ΠΑΟΚ: Τελικές επαφές και... προσεχώς στην Θεσσαλονίκη ο Τσορν

ΠΑΟΚ: Τελικές επαφές και... προσεχώς στην Θεσσαλονίκη ο Τσορν
Photo Credits: INTIME

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται μετά τις γιορτές ο Τόμας Τσορν προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον ΠΑΟΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 37χρονος Ρωσογερμανός, Τόμας Τσορν είναι το απόλυτο φαβορί του ΠΑΟΚ για να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή.  Ο «εκλεκτός» είναι επιλογή της οικογένειας Σαββίδη με στόχο να ενισχύσουν και να θωρακίσουν τους ασπρόμαυρους δεδομένης της ανάγκης που εντοπίστηκε εντός του ΠΑΟΚ για περαιτέρω στελέχωση του club.

Εδώ και καιρό υπήρχε στο μυαλό των ασπρόμαυρων και γι’ αυτό τους τελευταίους μήνες ήταν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Τόμας Τσορν, ο οποίος έχει παρακολουθήσει δια ζώσης παιχνίδια του ΠΑΟΚ και έχει μία πρώτη εικόνα της κατάστασης.

Τις προηγούμενες ημέρες υπογραμμίστηκε πως αν αυτή η εξαιρετική σχέση με τον Ρωσογερμανό σφραγιστεί και επίσημα, τότε προσεχώς θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

ΠΑΟΚ και Τσορν βρίσκονται σε τελικό στάδιο επαφών και μετά τις γιορτές ο 37χρονος, με πεδίο δράσης σε Σπαρτάκ και Λοκομοτίβ Μόσχας, αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα.

Όπως όλα δείχνουν θα έχει διευρυμένες αρμοδιότητες, σε ρόλο συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος και διοικητικής υποστήριξης, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν με την άφιξή του στην Ελλάδα.

 

ΠΗΓΗ: SDNA

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X