«Σύντομα νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη»

«Σύντομα νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη»

Στα πρόσφατα περιστατικά με τους θανάτους αστυνομικών αναφέρθηκε ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O υφυπουργός προστασίας του πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στον θάνατο του αστυνομικού μετά από μαχαιριές που δέχθηκε από Νορβηγό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης αλλά στα επεισόδια στον Ρέντη προαναγγέλλοντας νέες συλλήψεις.

«Είναι μία τραγική στιγμή, τραγικές ημέρες για την αστυνομία. Οι αστυνομικοί είναι Έλληνες πολίτες, νέα παιδιά, δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι επιφορτίζονται το καθήκον του συνόλου της προστασίας της ελληνικής κοινωνίας, έχουν ονοματεπώνυμο», δήλωσε ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη.

Σχετικά με τον Γιώργο Λυγγερίδη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες Τετάρτη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας έπειτα από 20 ημέρες νοσηλείας μετά την δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα από 18χρονο στα επεισόδια του Ρέντη, δήλωσε: «Ο Γιώργος Λυγγερίδης έδωσε μία μεγάλη, άνιση μάχη. Κατ’ εντολή του πρωθυπουργού είναι χρέος τιμής να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης».

«Θα έχουμε κι άλλες συλλήψεις»
«Αποτελεί χρέος τιμής για εμάς, είναι πολλά τα στελέχη που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση, έχουμε στοιχεία, είμαστε αισιόδοξοι και σε ένα εύλογο διάστημα θα έχουμε και άλλες συλλήψεις».

Τέλος ο κ. Κατσαφάδος, τόνισε: «Ζητήσαμε να εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη σοβαρά το ενδεχόμενο όλες αυτές οι ομάδες να μπορούν να λειτουργούν κάτω από το πλαίσιο των εγκληματικών οργανώσεων».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X