Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Φορτούνης ενόψει ΑΕΚ - Τρέχει να προλάβει ο Ελ Αραμπί, δύσκολα οι Φρέιρε και Πορόζο

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Φορτούνης ενόψει ΑΕΚ - Τρέχει να προλάβει ο Ελ Αραμπί, δύσκολα οι Φρέιρε και Πορόζο
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα μετρήσει αρκετές επιστροφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Ρέντη επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την ολιγοήμερη άδεια των Χριστουγέννων, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τη Λαμία.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα μετρήσει αρκετές επιστροφές, καθώς στη διάθεσή του θα τεθούν οι Φορτούνης, Καμαρά, Μπιέλ, που έλειψαν από το ματς στο Περιστέρι.

Ο Καμαρά μάλιστα, που είχε φύγει νωρίτερα με άδεια, λόγω οικογενειακού θέματος, έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να μπει σε ρυθμό προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα, ο Καρβαλιάλ θα αξιολογήσει την κατάσταση των τραυματιών, με τον Ελ Αραμπί να κάνει την προσπάθειά του, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πορόζο και Φρέιρε παραμένουν στα πιτς και θα εκτιμηθεί εκ νέου πότε θα επιστρέψουν στη δράση.

Εξάλλου, για τον Αργεντινό στόπερ πυκνώνουν τα σύννεφα για το μέλλον του στον Πειραιά και είναι πιθανό να διακοπεί ο δανεισμός του και να επιστρέψει στην Πούμας.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X