Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο των Αρχών 20 άτομα - Αρχίζει να διαφαίνεται η ιεραρχία στους συνδέσμους

Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο των Αρχών 20 άτομα - Αρχίζει να διαφαίνεται η ιεραρχία στους συνδέσμους

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα επεισόδια στου Ρέντη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοένα και στενεύει ο κλοιός γύρω από τους χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη, αποτέλεσμα των οποίων ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ και ο θάνατός του μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τουλάχιστον 20 άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, σε βάρος των οποίων αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και για εγκληματική οργάνωση, καθώς φαίνεται ότι έχει βεβαιωθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Από την έρευνα των αστυνομικών έχει αρχίσει να διαφαίνεται η ιεραρχία των συνδέσμων οπαδών, ήτοι τα άτομα που έχουν αρχηγικό ρόλο. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται και ο 26χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ.

Παράλληλα, μετά τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος κατέληξε σήμερα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, αναμένεται να αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο όσων έχουν συλληφθεί για τα επεισόδια στου Ρέντη, καθώς και όσων οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το επόμενο διάστημα.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας αναμένεται να αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία, αυξάνοντας και τις ποινές με τις οποίες κινδυνεύουν οι κατηγορούμενοι.

Πηγή: skai.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X