Ολυμπιακός: Ο Ζοάο Βίκτορ και οι άλλες επιλογές στόπερ από την Πορτογαλία

Ολυμπιακός: Ο Ζοάο Βίκτορ και οι άλλες επιλογές στόπερ από την Πορτογαλία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές είναι οι περιπτώσεις αμυντικών που εξετάζουν στον Ολυμπιακό, καθώς δεν αποκλείεται να γίνουν δύο κινήσεις για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τις αποχωρήσεις. Εκτός από τους Βραζιλιάνους Λέο Περέιρα και Ζοακίμ, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν παίκτες και από τη γνώριμη πορτογαλική αγορά.

Ψηλά στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα από το καλοκαίρι του 2022 αλλά δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί. Σε ενάμιση χρόνο μετρά μόλις 5 συμμετοχές με τους «αετούς», ενώ είχε δοθεί ένα εξάμηνο δανεικός στη Ναντ. Φέτος ο 25χρονος στόπερ έχει παίξει μόλις δύο φορές, αμφότερες ως αλλαγή.

Για τον παίκτη ενδιαφέρεται η Ιντερνασιονάλ, ωστόσο ο Ζοάο Βίκτορ προτιμά να παραμείνει στην Ευρώπη και ενδέχεται να απασχολήσει περαιτέρω τον Ολυμπιακό, με το πιθανότερο να αναζητηθεί ένας τρόπος να αποκτηθεί δανεικός, καθώς η Μπενφίκα τον κοστολογεί στα 10 εκατ. ευρώ.

Στα υπόψη του Πέδρο Άλβες, βρίσκονται και δύο νεαροί Βραζιλιάνοι κεντρικοί αμυντικοί που αγωνίζονται στην Πορτογαλία, ο Γκαμπριέλ Περέιρα της Ζιλ Βιθέντε και ο Οτάβιο της Φαμαλικάο. Οι δύο νεαροί άσοι δεν διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο, αλλά θεωρούνται εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές.

Ο Οτάβιο Αταϊντε ντε Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 21 ετών Βραζιλιάνος και η Φαμαλικάο τον έχει «δέσει» με συμβόλαιο έως το 2028. Φέτος μετρά 14 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ιντερνασιονάλ και Φλαμένγκο.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου - ΑΕΚ: Πολλά πρέπει να ειπωθούν και ακόμα πιο πολλά να γίνουν
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X