Άρης: Κοντά σε προσθήκη επιθετικών το επόμενο 48ωρο

Άρης: Κοντά σε προσθήκη επιθετικών το επόμενο 48ωρο
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πλάνο ενίσχυσης του Άρη για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη περιλαμβάνει τουλάχιστον πέντε κινήσεις. Η πρώτη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αφορά το κέντρο της άμυνας με την επιστροφή του Λίντσεϊ Ροζ με συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών. Μένοντας στην αμυντική γραμμή, η προσθήκη αριστερού full back επίσης έχει συζητηθεί μεταξύ Άκη Μάντζιου και Θόδωρο Καρυπίδη καθώς ο Φράνκο Φεράρι έχει μείνει ολομόναχος. Γι’ αυτό εξάλλου κρίθηκε αναγκαία η μετατόπιση του Μάρτιν Μοντόγια στη συγκεκριμένη πτέρυγα. Δηλαδή, ακόμη κι αν ο Ρόναλντ Ματαρίτα δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού δύσκολα θα έμπαινε στο πλάνο του προπονητή του.

Ωστόσο, τα φώτα… εστιάζουν στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην επιθετική γραμμή καθώς αυτή αποτελεί τον μόνιμο «βραχνά» από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του επόμενου 48ώρου οι «κίτρινοι» είναι πιθανό να ολοκληρώσουν τουλάχιστον τις δύο από τις τρεις κινήσεις. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται με άλλες ομάδες, δεν έχουν βρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό της σεζόν και οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τόσο με τους ίδιους όσο και με τα club για την προοπτική απόκτησής τους υπό τη μορφή δανεισμού με option αγοράς στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο ένας αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο δεύτερος στον άξονα της μεσαίας γραμμής και για την ακρίβεια μπορεί να ανταποκριθεί στις ευθύνες είτε εσωτερικού είτε επιτελικού μέσου. Βέβαια, το πλάνο του Άρη περιλαμβάνει την απόκτηση κι ενός φορ ο οποίος θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στον Λορέν Μορόν.

Το ζητούμενο για τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν είναι απλά η ολοκλήρωση των μεταγραφών αλλά να γίνει αυτό το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (29/12) ούτως ώστε να ενσωματωθούν στην ομάδα το συντομότερο δυνατό και φυσικά να είναι στη διάθεση του προπονητή τους στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρείται κρίσιμο το προσεχές 48ώρο για την ολοκλήρωσε των συμφωνιών αλλά και με τον τρόπο που θέλει ο Άρης.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X