Περιστέρι - ΑΕΚ Betsson: Η κριτική παικτών

Περιστέρι - ΑΕΚ Betsson: Η κριτική παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson έχασε από το Περιστέρι στο κλείσιμο του πρώτου γύρου

Η ΑΕΚ Betsson πραγματοποίησε άλλη μια κακή εκτός έδρας εμφάνιση, με τους περισσότερους παίκτες να παίζουν κάτω του μετρίου.

Ζώης Καράμπελας – 4: Ο νεαρός γκαρντ δεν έκανε καλό παιχνίδι, είχε ξανά πολλές λάθος επιλογές και φτηνά λάθη. Όταν ο playmaker τελειώνει με τέσσερα λάθη και τρεις ασίστ δεν μπορεί να πει κάποιος κάτι παραπάνω.

Άλφης Πιλάβιος – : Έπαιξε λίγο, δεν μπορεί να κριθεί

Τσέισον Ραντλ – 5 : Όχι από τα καλά βράδια του Αμερικανού, που ήταν αρκετά άστοχος για την κλάση του με 4/12 σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες όμως έχασε κάποια σουτ που ήταν κρίσιμα στην εξέλιξη του αγώνα.

Τζόρνταν ΜακΡέι – 6 : Ο έμπειρος Αμερικανός κουβάλησε την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως με ατομικές ενέργειες και ήταν ο μόνος στο πνεύμα του αγώνα. Στο δεύτερο, φορτώθηκε νωρίς με φάουλ, δεν αγωνίστηκε αρκετά και όταν επέστρεψε δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Όμηρος Νετζήπογλου – 6 : Ο Νετζήπογλου ήταν από τους παίκτες που προσπάθησαν σε άμυνα και επίθεση, σκόραρε 10 πόντους με καλή στατιστική, είχε και αυτός μια ευκαιρία στο τέλος να φέρει την ΑΕΚ σε απόσταση αναπνοής αλλά ήταν άστοχος, σε μια καλή βραδιά για τον ίδιο.

Γιάννης Κουζέλογλου – 4 : Κακό παιχνίδι από τον Κουζέλογλου, που πέρα από τον τομέα των ριμπάουντ δεν βοήθησε σε κάτι άλλο και δεν μπόρεσε να καλύψει την απουσία του Κουζμίνσκας.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας – 7 : Ο Λιθουανός ήταν πολύ καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε, έπαιζε με καθαρό μυαλό και είχε κάνει ζημιά κυρίως στον αιφνιδιασμό. Δυστυχώς ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός και τέθηκε εκτός αγώνα.

Εμφιόντου Καμπενγκέλε – 6 : Ο Καμπενγκέλε ξεκίνησε στον αγώνα, όμως είχε καλές και κακές στιγμές. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δοκιμάζει να κατεβάσει την μπάλα και να κάνει λάθος, μετά έκανε και ένα αντιαθλητικό σε κρίσιμο σημείο. Πάλεψε στις δύο ρακέτες όμως δεν μπόρεσε να είναι καθοριστικός.

Τζάστιν Τίλμαν – 4 : Ο Τίλμαν για ακόμα ένα παιχνίδι που πάει πολύ στο φύσικαλ, δεν μπόρεσε να προσφέρει τους πόντους που βάζει εύκολα. Οι ψηλοί του Περιστερίου, τον έπαιξαν πολύ δυνατά, εκνευρίστηκε και βγήκε εκτός αγώνα, με κακές επιλογές.

Μάνος Ματαλλιωτάκης – : Μικρή συμμετοχή, χωρίς να βοηθήσει ιδιαίτερα.

Λάνγκστον Χολ – 4 : Ο Αμερικανός γκαρντ, ήταν κακός, έκανε πολλά λάθη χωρίς πίεση, ήταν μόνιμα ένα κλικ πιο αργός και εκτελεστικά δεν προσέφερε κάτι στην ομάδα.

Δημήτρης Φλιώνης – 4 : Ο Φλιώνης έπαιξε πολύ λίγο, μόλις 4 λεπτά και δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Ζοάν Πλάθα: Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε έναν γύρο, χωρίς να κάνει εκτός έδρας νίκη και σε αυτό σίγουρα είναι υπεύθυνος. Όπως στην Ευρώπη παίρνει τα εύσημα για την εξαιρετική πορεία, έτσι και τώρα έχει ευθύνες καθώς η ΑΕΚ εκτός έδρας παίζει κάτω από τις δυνατότητες της.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X