Ανακοινώνει το παιδί - «θαύμα» της Λιντς η Μάντσεστερ Σίτι

Ανακοινώνει το παιδί - «θαύμα» της Λιντς η Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνημα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με έναν νεαρό αλλά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή αναμένεται να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίσιο Ρομάνο, οι «Πολίτες» θα ανακοινώσουν τον γεννημένο το 2008 τοπ ταλέντο Φίνλει Γκόρμαν.

Ο 15χρονος αγωνίζεται στις ακαδημίες της Λιντς, έχει χαρακτηριστεί ως παιδί – «θαύμα» και η Σίτι έδωσε για να τον αποκτήσει ένα εκατομμύριο λίρες! Ο Γκόρμαν έκανε ντεμπούτο του στην Εθνική Αγγλίας κάτω των 16 ετών νωρίτερα αυτή τη σεζόν, όταν ήταν ακόμη 14 ετών ενώ κατέχει επίσης το ρεκόρ του νεότερου παίκτη που σκόραρε δύο φορές σε αγώνα της Premier League κάτω των 18 ετών, σε ηλικία 14 ετών και 326 ημερών.

Η Σίτι εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Αγγλία και Αργεντινοί, είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 25 εκατ. ευρώ, για να αγοράσει τα δικαιώματα του 17χρονου μεσοεπιθετικού της Ρίβερ Πλέιτ, Κλαούντιο Ετσεβέρι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X