Νίκη για την 4η θέση κόντρα στο Περιστέρι θέλει η ΑΕΚ Betsson στο φινάλε του πρώτου γύρου (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη για την 4η θέση κόντρα στο Περιστέρι θέλει η ΑΕΚ Betsson στο φινάλε του πρώτου γύρου (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την ΑΕΚ Betsson στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ Betsson φιλοξενείται στο γήπεδο του Περιστερίου (17:15, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League. Ο τελευταίος αγώνας του πρώτου γύρου για την Ένωση, είναι στην έδρα της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, με πολλά να διακυβεύονται.

Με τα χθεσινά αποτελέσματα και την ήττα του Άρη, αν η ΑΕΚ κερδίσει σήμερα, τότε σε τριπλή ισοβαθμία θα καταλάβει την τέταρτη θέση στο τέλος του πρώτου γύρου και με αυτήν την θέση θα μπει στο Φάιναλ-8 του Κυπέλλου. Αυτό σημαίνει ότι θα αποφύγει την σύγκρουση με έναν εκ των Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στο πρώτο σταύρωμα του Κυπέλλου.

Σε περίπτωση ήττας, τότε θα πέσει στην 7η θέση, θα έχει κλείσει τον πρώτο γύρο χωρίς εκτός έδρας νίκη και τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα όχι μόνο στο κύπελλο, αλλά και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Ζοάν Πλάθα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι, που έχει ενισχυθεί την τελευταία εβδομάδα με τον Ζερμέιν Λοβ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες με το ίδιο ρεκόρ (5-5) και όποια νικήσει θα κάνει άλμα στην βαθμολογία.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Ηλίας Καρπάνος, ο Γιάννης Τσιμπούρης και ο Γιώργος Κατραχούρας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X