Ολυμπιακός: Κινείται για την απόκτηση του Περέιρα

Ολυμπιακός: Κινείται για την απόκτηση του Περέιρα
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 27χρονου αμυντικού Λεονάρντο Περέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεονάρντο Περέιρα είναι ένας σοβαρός μεταγραφικός στόχος για τον Ολυμπιακό, που φαίνεται πως έχει ήδη κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

O Bραζιλιάνος είναι στόπερ αλλά αγωνίζεται και στα 2 άκρα της άμυνας. Τη σεζόν 2022 – 2023 είχε 53 ματς με 4 γκολ και 2 ασίστ. Ο 27χρονος σέντερ μπακ έχει 160 αγώνες με τη Φλαμένγκο με 7 γκολ και 5 ασίστ και έχει αγωνιστεί και στην Αμερική και το MLS.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία και τον δημοσιογράφο, Βενέ Καζαγκράντε, ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει συζητήσεις με τη Φλαμένγκο για την απόκτησή του. Έχει δηλαδή ήδη κίνηση για εκείνον. Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον του παίκτη δίχως να προκύπτει πάντως οριστική συμφωνία. Οι Βραζιλιάνοι πάντως εμφανίζουν τον Ολυμπιακό έτοιμο να κάνει επίσημη κρούση για να κλείσει τον παίκτη. Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να κλείσουν 2 στόπερ.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X