Αυτός είναι ο νέος όμιλος της ΑΕΚ Betsson στην φάση των «16» του BCL

Αυτός είναι ο νέος όμιλος της ΑΕΚ Betsson στην φάση των «16» του BCL
Photo Credits: INTIME

H AEK Betsson έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους της στην φάση των «16».

Μετά και την σημερινή αγωνιστική, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διοργάνωσης με την ΑΕΚ Betsson να περνάει ως πρώτη από τον όμιλο της, κάτι που ξέραμε εδώ και καιρό. Με το πέρας της 6ης αγωνιστικής, μάθαμε και τους πιθανούς αντιπάλους που θα έχει στην επόμενη φάση.

Να θυμίσουμε εδώ, ότι οι οκτώ πρώτοι των οκτώ ομίλων της πρώτης φάσης, περνάνε απευθείας στην επόμενη, όπου εκεί θα δημιουργηθούν τέσσερις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Οι πρώτες δύο θέσεις λοιπόν του κάθε ομίλου, θα καταληφθεί από τους οκτώ πρώτους του πρώτου γύρου.

Για τις εναπομείναντες δύο θέσεις κάθε νέου ομίλου, θα προκύψουν ομάδες από τα play-in της διοργάνωσης, όπου θα παλέψουν οι ομάδες που κατατάχθηκαν δεύτερες και τρίτες. Η ΑΕΚ λοιπόν έχει περάσει και έχει μπει επικεφαλής του ομίλου L, ενώ πλέον ξέρει και τους πιθανούς αντιπάλους της.

Η δεύτερη ομάδα που θα βρίσκεται στον όμιλο της ΑΕΚ, έχοντας περάσει ως πρώτη από τον όμιλο της είναι η Ισπανική Μούρθια που ολοκλήρωσε την πρώτη φάση με ρεκόρ 5-1.

Η τρίτη ομάδα θα προκύψει από τα play-in και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς στον όμιλο της Ένωσης, θα βρεθεί ο νικητής του ζευγαριού Λε Μαν – Προμηθέα Πάτρας. Οι Πατρινοί έχουν μειονέκτημα έδρας και αν θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση, θα πρέπει να κερδίσουν έναν αγώνα στην Γαλλία.

Η τέταρτη ομάδα θα προκύψει από την αναμέτρηση της Οστάνδης με την Χαποέλ Χολόν, με τους Ισραηλινούς να έχουν πλεονέκτημα έδρας.

Έτσι συνοπτικά λοιπόν ο νέος Όμιλος της ΑΕΚ είναι:
• ΑΕΚ
• Μούρθια
• Λε Μαν/Προμηθέας Πάτρας
• Χαποέλ Χολόν/Οστάνδη

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X