Για το αήττητο στην Γερμανία κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ η ΑΕΚ Betsson (21:30, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Για το αήττητο στην Γερμανία κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ η ΑΕΚ Betsson (21:30, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson θέλει το αήττητο στον όμιλο

Η ΑΕΚ Betsson φιλοξενείται από την Λούντβιγκσμπουργκ (21:30, Cosmote Sport 7, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr) στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων της φάσης των 32.

Η Ένωση που έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για το παιχνίδι σε αντίθεση με τους Γερμανούς, που θέλουν την νίκη. Η δεύτερη και η τρίτη θέση που οδηγεί στα play-in είναι ακόμα ανοικτές, οπότε υπάρχει ενδιαφέρον.

Ο Ζοάν Πλάθα ίσως ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στο Περιστέρι παρά το σημερινό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να δει μια σοβαρή εμφάνιση από την ομάδα του και μια καλή εικόνα. Το αήττητο στον όμιλο και το BCL μπορεί να είναι ένα καλό κίνητρο, αλλά αυτό που θέλουν κυρίως είναι να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός από αυτό το παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Φλιώνης έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα στην μέση και θα αγωνιστεί απέναντι στους Γερμανούς, όπως και ο ΜακΡέι που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις τελευταία και δεν έπαιξε στο All Star Game.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X