Καρδίτσα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μακ

Καρδίτσα: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μακ
Photo Credits: INTIME

Η Καρδίτσα έκανε δικό της τον Τέβιν Μακ σε μια προσπάθεια να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τέβιν Μακ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Καρδίτσας, η οποία επισημοποίησε την μετακίνηση του παίκτη με μια ανακοίνωση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς στον Απόλλωνα, σημειώνοντας 18.8 πόντους και 2.8 ριμπάουντ, βοηθώντας τους Πατρινούς να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Θεσσαλοί βρίσκονται στην τελευταία θέση της κατάταξης με ρεκόρ 1-9 και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στον α’ γύρο της Basket League στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (23/12, 17:15).

Η ανακοίνωση των Θεσσαλών:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την προσθήκη του Τέβιν Μακ στο ρόστερ της ομάδας μας. Ο Αμερικανός αθλητής, προσθέτει επιπλέον λύσεις στην ομάδα και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, μιας και πέρυσι αγωνίστηκε στη Stoiximan Basket League.

Ο Τέβιν Μακ είναι 26 ετών (γεννήθηκε την 1η Μαϊου του 1997 στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνα) έχει ύψος 1.98 μ. και αγωνίζεται ως στις θέσεις του σμολ και πάουερ φόργουορντ.

Απόφοιτος του λυκείου Ντρέχερ, ο Τέβιν μεταπήδησε στο NCAA, όπου για μία διετία φόρεσε τη φανέλα των Texas Longhorns, μετρώντας την περίοδο 2016-17 14.8 πόντους και 4.9 ριμπάουντ μ.ο. ανά αγώνα.

Η κολεγιακή του καριέρα συνεχίστηκε με την παρουσία του στην Alabama Crimson Tide την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με 9.0 πόντους μ.ο. και ολοκληρώθηκε στους Clemson Tigers την περίοδο 2019-20, κατά την οποία μέτρησε 12.2 πόντους και 5.2 ριμπάουντ μ.ο.

Η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία καταγράφηκε σε ευρωπαϊκό έδαφος, με τον Μακ να αγωνίζεται την περίοδο 2020-21 στο Κόσοβο με τη φανέλα της Πρίστινα και να σημειώνει 24.5 πόντους, 4.0 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά αγώνα.

Την περίοδο 2021-22 μεταπήδησε στην Α2 Ιταλίας αγωνιζόμενος με την Ορλαντίνα. Οι εμφανίσεις του εντυπωσίασαν, καθώς κατάφερε να σημειώνει 18.2 πόντους και 6.2 ριμπάουντ μ.ο. ανά αγώνα.

Η αγωνιστική περίοδος 2022-23 τον βρήκε αρχικά στην Πορτογαλία και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ το Φεβρουάριο που μας πέρασε, υπέγραψε στον Απόλλωνα Πάτρας. Με τον Απόλλωνα μέτρησε 18.8 πόντους και 2.8 ριμπάουντ ανά ματς, με 45.5% στο τρίποντο, βοηθώντας την ομάδα της Αχαΐας να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, ο Μακ αγωνίστηκε στην Κίνα με τους Tianjin Pioneers, καταγράφοντας 11.3 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.1. ασίστ μ.ο. στη C.B.A.

Επίσης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική των Η.Π.Α. στην Πανεπιστημιάδα του 2019 που φιλοξένησε η Ιταλία.

Καλωσορίζουμε τον Τέβιν στον Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X