Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει να αποκτήσει και την αδερφό του Τζουντ Μπέλιγχαμ

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει να αποκτήσει και την αδερφό του Τζουντ Μπέλιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Τον αδερφό του Τζουντ Μπέλιγχαμ, Τζομπ, φαίνεται πως γλυκοκοιτάζει η Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο της και την αδερφό του Τζουντ Μπέλιγχαμ, Τζομπ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η Βασίλισσα θέλει να εμπιστευτεί και πάλι τα γονίδια του Μπέλιγνκχαμ, καθώς μετά το διαστημικό ξεκίνημα που έχει κάνει στη Μαδρίτη ο Τζουντ, οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν και το άλλο παιδί της οικογένειας.

Όπως αποκαλύπτει η «Sport», η Ρεάλ έχει βάλει στο στόχαστρο τον μικρό αδερφό του Άγγλου μέσου της, τον Τζόουμπ Μπέλινγκχαμ ο οποίος διαπρέπει με τη φανέλα της Σάντερλαντ στην Championship. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος είναι δύο χρόνια μικρότερος από τον Τζουντ, έχει ήδη μετρήσει 21 συμμετοχές με τη φανέλα της Σάντερλαντ φέτος, έχοντας 4 γκολ και 1 ασίστ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο στην Αγγλία πιστεύουν σε μεγάλο βαθμό, καθώς άπαντες μιλάνε για έναν μικρό Τζουντ Μπέλινγκχαμ ο οποίος έχει όλα τα φόντα για να ακολουθήσει τα χνάρια του μεγάλου του αδερφού.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούν την εξέλιξη του και σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα θα εξετάσουν πιο αναλυτικά το καλοκαίρι την υπόθεση, καθώς δεν αποκλείεται η οικογένεια Μπέλινγκχαμ να έχει και τα δύο της παιδιά στη Βασίλισσα.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από το περυσινό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X