Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Μέσω μικροφώνου ανακοινώνονται οι αποφάσεις του VAR

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Μέσω μικροφώνου ανακοινώνονται οι αποφάσεις του VAR
Photo Credits: INTIME

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων βρίσκεται υπό δοκιμή η ανακοίνωση των αποφάσεων των διαιτητών μέσω μικροφώνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων οι διαιτητές θα ανακοινώνουν τις αποφάσεις του VAR μέσω μικροφώνου.

Η μέθοδος αυτή «ενεργοποιήθηκε» στο πρώτο 20λεπτο του χθεσινού αγώνα, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης κλήθηκε να δει μέσα από το VAR μια παράβαση που έγινε στην περιοχή των Σαουδάραβων.

Αφού είδε όλα τα ριπλέι μέσα από το μόνιτορ, ο διαιτητής του αγώνα ξεκίνησε να μιλάει και να εξηγεί τους λόγους της απόφασης του, την οποία είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν οι φίλαθλοι που ήταν παρόντες στο γήπεδο, αλλά και οι τηλεθεατές!

Η ανακοίνωση και η εξήγηση των αποφάσεων δεν είναι κάτι που το βλέπουμε πρώτη φορά στον αθλητισμό. Στο NFL γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς οι τηλεθεατές και οι φίλαθλοι του αθλήματος έχουν τη δυνατότητα της επεξήγησης των αποφάσεων που παίρνουν οι διαιτητές. Η FIFA έκανε «copy» τη συγκεκριμένη μέθοδο και την υλοποίησε για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Η… γεύση που άφησε ήταν άκρως θετική και έτσι η Παγκόσμια Συνομοσπονδία αποφάσισε να δώσει συνέχεια, υλοποιώντας τη μέθοδο και στο τωρινό Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Έτσι, τόσο οι φίλαθλοι που βρίσκονται στα γήπεδα, όσο και οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τις αναμετρήσεις από την TV, έχουν τη δυνατότητα να καταλαβαίνουν ακριβώς τους λόγους για τους οποίους ο διαιτητής πήρε μια συγκεκριμένη απόφαση, ακούγοντας μια αναλυτική εξήγηση που δίνει εκείνη τη στιγμή ο άνθρωπος που σφυρίζει τον αγώνα.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X