Λιβάι Γκαρσία: «Κάποιοι σκέφτονται πως ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε»

Λιβάι Γκαρσία: «Κάποιοι σκέφτονται πως ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ήττα της ΑΕΚ από τον Άγιαξ μίλησε ο Λιβάι Γκαρσία, λέγοντας πως η Ένωση θα πρέπει να ανασυνταχθεί και να συνεχίσει για τους επόμενους στόχους της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιβάι Γκαρσία:

«Μόλις τελείωσε το ματς, έχω ακόμη πολύ δυνατά συναισθήματα για να επεξεργαστώ τι κάναμε λάθος. Ίσως κάποιοι σκέφτονται πως ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίας ποδοσφαιριστές και πρέπει να ανασυνταχθούμε, να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας για να προχωρήσουμε. Σίγουρα το ταξίδι τελείωσε αλλά πρέπει να φανούμε δυνατοί για να είμαστε αντάξιοι στη συνέχεια.

Σίγουρα δεν θυμάμαι ματς που δεν παίξαμε καλά. Δυστυχώς εγω δεν μπορούσα να βοηθήσω σε κάποια ματς, καθώς ήμουν εκτός. Όταν χρειάστηκε να βοηθήσω προσπάθησα για το καλύτερο. Συμβαίνουν αυτά, πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να μάθουμε από αυτά και να μάθουμε από αυτή την εμπειρία.

Όπως είπα και πριν θα πρέπει να ανασυνταχθούμε γιατί τα ματς έρχονται πολύ γρήγορα και πρέπει να φανούμε αντάξιοι για να κατακτήσουμε τους στόχους μας»

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X