Μακρής: "Απαράδεκτη η απουσία Τορνατόρου"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

makrisΔηλώσεις για την απουσία του προέδρου της ΕΣΑΠ, Παντελή Τορνατόρου, από το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ, μετά τον χθεσινό ημιτελικό Εθνικός-ΑΕΚ 3-0, έκανε ο Μάνος Μακρής. «Είναι απαράδεκτο να γίνεται η τελική φάση του Λιγκ Καπ και να απουσιάζει ο πρόεδρος της διοργανώτριας ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος. Δεν έχει καμία δικαιολογία για την απουσία του. Το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ είναι μια γιορτή του βόλεϊ και δεν είναι δυνατόν να απουσιάζουν τα βασικά στελέχη της ΕΣΑΠ» τόνισε ο υπεύθυνος του ΤΑΑ ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Εάν θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα πρέπει οι παράγοντες όλων των ΤΑΑ να δείξουμε το παράδειγμα. Ελπίζω ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ να είναι στην απονομή του Λιγκ Καπ».

Τέλος ο Μακρής ανέφερε πως η ΑΕΚ έχει ιστορική ευκαιρία για να πάρει έναν τίτλο στο ανδρικό βόλεϊ και πως ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα κατακτήσει το Λιγκ Καπ (ΑΕΚ ή Φοίνικας) θα είναι ένα μήνυμα για την «επόμενη μέρα» στο επαγγελματικό βόλεϊ.

Πηγή: volleynews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X