Εστερχάζι: «Περιμένουμε ειδοποίηση από τον Μελισσανίδη»

Εστερχάζι: «Προσδοκούμε πολύπλευρη συνεργασία με την ΑΕΚ για το γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

esterxaziΠροτάσεις που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συνεργαστεί με την ΑΕΚ, έχει στείλει η «Sportfive». Ο Μάρτον Εστερχάζι μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport»  ανέφερε ότι στον φάκελο που έχει σταλεί,  υπάρχει ένα γενικό χορηγικό πλαίσιο συνεργασίας, χωρίς όμως την ονοματοδοσία.

Αναλυτικά:

«Εδώ και κάποιες μέρες έχουμε προχωρήσει στην ανταλλαγή σημαντικών εγγράφων και πλέον περιμένουμε ειδοποίηση από τον κ. Μελισσανίδη. Αυτή τη στιγμή είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Οι προτάσεις μας αφορούν συγκεκριμένους τομείς χορηγιών που θεωρούμε ότι προς το παρόν, μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της ΑΕΚ. Βεβαίως όλα αυτά τα deal δεν είναι εύκολο να κλείσουν από τη μία στιγμή στην άλλη και απαιτείται χρόνος και διεξοδική μελέτη. Εμείς επιθυμούμε να κάνουμε το καλύτερο για όλους και ο κ. Μελισσανίδης το καλύτερο για την ΑΕΚ. Τα πράγματα είναι απλά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα επισήμως. Η ΑΕΚ βρίσκεται στη διαδικασία κατάθεσης εγγράφων για την εξασφάλιση της άδειας κατασκευής του γηπέδου και αυτό «παγώνει» κάπως τις προθέσεις των επενδυτών μας. Αυτό βέβαια δε σημαίνει κάτι. Πρόταση μπορεί να προκύψει από το πουθενά…».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X