Στο Αιγάλεω ο Παπαδόπουλος

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

linenpapadopoylosΟ Μανώλης Παπαδόπουλος που διετέλεσε βοηθός του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της ΑΕΚ, ανέλαβε  από χθες τα ηνία της ομάδας του Αιγάλεω. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Ο ΑΟ Αιγάλεω ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Μανώλη Παπαδόπουλο. Ο 45χρονος τεχνικός πραγματοποίησε συζήτηση με τους ιθύνοντες της ομάδας και αφού παρουσιάστηκε ταύτιση απόψεων, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ο νέος, πλέον, τεχνικός του Αιγάλεω διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία, έχοντας εργαστεί κατά το παρελθόν σε Κέρκυρα, ΑΕ Γιάννινα, Πάμισο Μεσσήνης και Λαμία. Ο κ. Παπαδόπουλος καλείται να συμβάλει στην προσπάθεια που θα πραγματοποίησε ο σύλλογος για παραμονή στην κατηγορία. Τελευταία ο Παπαδόπουλος είχε εργαστεί για λίγες ημέρες στην Προοδευτική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X