Προφυλακίστηκε ο 18χρονος που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό

Προφυλακίστηκε ο 18χρονος που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό

ο 18χρονος που κατηγορείται για την επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια στον Ρέντη είναι πλέον προσωρινά κρατούμενος μετά και την απολογία του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 18χρόνος που έριξε την ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό στον Ρέντη, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή με τον δικηγόρο του και η τελευταία απόφαση που πάρθηκε τον έκρινε προφυλακιστέο.

Οι πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο συλληφθείς παραδέχτηκε ότι πράγματι συμμετείχε στα επεισόδια. Ήρθε άλλωστε χθες και η επιβεβαίωση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ότι βρέθηκε στα δάχτυλά του πυρίτιδα.ο δράστης ζήτησε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στον ανακριτή πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει βλάβη σε κανέναν. Σκοπός του ήταν να ρίξει τη φωτοβολίδα προς τα επάνω. Δεν ήξερε να τη χρησιμοποιεί, γι αυτό και το αποτέλεσμα ήταν να φύγει προς τα κάτω και να χτυπήσει σε απόσταση περίπου δύο – τριών μέτρων από το σημείο όπου βρισκόταν και να τραυματίσει στη συνέχεια τον αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν σε μια απόσταση περίπου 70 μέτρων.

Επίσης ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η φωτοβολίδα που έριξε είχε πορτοκαλί χρώμα και εκ των πραγμάτων μπορεί να προκύψει αν ήταν αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό ή όχι, καθώς έπεσαν και άλλες φωτοβολίδες από το συγκεκριμένο σημείο.

Επίσης, ο 18χρονος που όπως προαναφέραμε προφυλακίστηκε, δήλωσε συντετριμμένος και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X