Πέτρογλου: «Σήμερα να το χαρούμε, αύριο συγκεντρωμένοι για τον τελικό»

ΦΩΤΟ από το Παναχαϊκή - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

petroglouΕνθουσιασμένος από τη νίκη της ΑΕΚ, αλλά απόλυτα συνειδητοποιημένος πως έγινε μόνο η μισή δουλειά ήταν ο Πέτρος Πέτρογλου. «Συγχαρητήρια σε όλους. Πιστεύω πως παίξαμε καταπληκτικά πάνω στην τακτική που είχαμε σχεδιάσει. Απενεργοποιήσαμε τον Εθνικό, χαλάσαμε την υποδοχή τους και κάναμε εύκολη τη ζωή τη δική μας. Φάνηκε εύκολο, αλλά δεν ήταν. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια. Δεν θα έλεγα πως είναι έκπληξη. Εγινε μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει μεγάλη κούραση, με πρόγραμμα φορτωμένο. Υπάρχουν και…ηλικιωμένοι στην ομάδα. Μας βγήκε το ματς, είχαμε τακτική και όλα πήγαν καλά», είπε στη Nova.

Ο κορυφαίος παίκτης του ημιτελικού αναφέρθηκε στη συνέχεια και τόνισε: «Ισως ήταν ένα κίνητρο η παρουσία δικών μου ανθρώπων στην εξέδρα. Σήμερα να το χαρούμε μέχρι εκεί που πρέπει. Αύριο έχουμε τελικό. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδίσεις Εθνικό ή Σύρο. Όταν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Εθνικό σημαίνει πως γίνεται δουλειά. Θέλει τρομερή προσπάθεια για να πετύχουμε και αύριο. Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ηταν ευχάριστη έκπληξη για εμάς, ότι μείναμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X