ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο!

ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley andresΠραγματικό… τρένο η «ΑΕΚ της Καρδιάς» με πάθος, ψυχή και απίστευτο κόσμο στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης επιβλήθηκε με 0-3 σετ τον Εθνικό που έπαιζε στην έδρα του και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ. Έτσι, αύριο Σάββατο στις 18:30 η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου σε ένα ματς στο οποίο η ΑΕΚ παίζει για το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της στο ελληνικό βόλεϊ! Στο πλάι της οι 200 ΑΕΚτζήδες έκαναν… Νέα Φιλαδέλφεια το κλειστό και απέδειξαν ότι είναι πάντα και παντού στο πλάι της.

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά. Ο Εθνικός εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ της έδρας και της δυναμικής του (5-0), αλλά η ομάδα του Φλαούνα είχε γρήγορα τις απαντήσεις που έπρεπε (7-7). Με μπροστάρη τον απίστευτο Παγιάν και τον Κρέτση που ηρεμούσε την ομάδα, οι «κιτρινόμαυροι» όχι μόνο έφεραν στα ίσια το ματς, αλλά απέκτησαν και διαφορά 3-4 πόντων (9-13). Ο Μαντέκας στα κρίσιμα ήταν εκεί και ο δικέφαλος πήρε το πρώτο σετ με 19-25.

Στο δεύτερο σετ, ο Εθνικός έδειξε πιο αποφασισμένος. Στόχος του η ισοφάριση, αλλά δεν είχε υπολογίσει σωστά… Πήγαινε πόντο-πόντο στο ξεκίνημα του (8-8), αλλά εκεί η ΑΕΚ έδειξε ότι ήθελε να το πάρει και αυτό (10-13). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 14-14 και μέχρι τους 25 πόντους, δεν υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί. Ο Εθνικός έχανε τα σετ μπολ, η ΑΕΚ αντιστεκόταν και στο τέλος πανηγύρισε αυτή το αντρίκειο σετ παρότι είχε τραυματία τον Παγιάν (27-29). Και έχοντας σε σούπερ μέρα τον Πέτρογλου, απέδειξε γιατί λέγεται… ΑΕΚ  της Καρδιάς.

Στο τρίτο η ΑΕΚ είχε την ψυχολογία, την δυναμική, την ποιότητα και τον κόσμο στο πλάι της. Στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης ακουγόντουσαν μόνοι οι 200 ΑΕΚτζήδες που έκαναν πάρτι στην εξέδρα και στο παρκέ ανέλαβαν δράση οι «κιτρινόμαυροι». Από το ξεκίνημα απέκτησαν διαφορά 3-4 πόντων, ο Εθνικός δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα και όλα έδειχναν ότι πάμε στο 0-3. Τελικώς… 21-25 και 0-3 σετ για την ΑΕΚάρα που αύριο θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Στις 18:30 (LIVE από το enwsi.gr) κόντρα στον πολύ δυνατό Φοίνικα Σύρου η ΑΕΚ με «όπλο» τον κόσμο και τον ενθουσιασμό της στοχεύει σε ένα ακόμη μεγάλο ματς και στο πρώτο «κιτρινόμαυροι» τρόπαιο στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ LIVE ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X