Τουρκία: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού που γροθοκόπησε τον διαιτητή

Τουρκία: Πρόεδρος εισέβαλλε στο γήπεδο και γρονθοκόπησε τον διαιτητή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σημαντικές εξελίξεις στην Τουρκία καθώς ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού έχει συλληφθεί από την αρχές για την γροθιά που έριξε σε διαιτητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Φαρούκ Κοτσά, πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού, συνελήφθη από τις Τουρκικές αρχές μετά και την γροθιά που έριξε στον διαιτητή στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Ρίζεσπορ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στα ΜΜΕ της Τουρκίας, τρία άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο πρόεδρος της ομάδας, Φαρούκ Κοτσά, συνελήφθη για την επίθεση στον διαιτητή Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ. Ο συλληφθείς πρόεδρος και άλλα δύο άτομα στάλθηκαν στη φυλακή Σινκάν.

Όσο για τον πρόεδρο της ομάδας στην πρώτη του δήλωση που δημοσιοποιούν τα Τούρκικα ΜΜΑ υπέρ αμύνθηκε λέγοντας: «Σκοπός μου ήταν να αντιδράσω λεκτικά, τον χαστούκισα. Ένα χαστούκι που έδωσα δεν προκαλεί κάταγμα. Αυτό το περιστατικό προκλήθηκε από λάθος αποφάσεις του διαιτητή».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X