Μας πήραν στο... ψιλό και οι Ολλανδοί: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι ευπρόσδεκτοι στο Αμστερνταμ, παρά τα κλειστά γήπεδα στην Ελλάδα»

Μας πήραν στο... ψιλό και οι Ολλανδοί: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι ευπρόσδεκτοι στο Αμστερνταμ, παρά τα κλειστά γήπεδα στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Καμία ανησυχία στο Άμστερνταμ, για την παρουσία φιλάθλων της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η είδηση των κλειστών γηπέδων στους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος έχει γυρίσει όλο τον κόσμο φτάνοντας έτσι και στην Ολλανδία. Παρόλα αυτά οι Ολλανδοί δεν δείχνουν αγχωμένοι στο ελάχιστο, για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ για την τελευταία αγωνιστική της Europa League, με οπαδούς της Ένωσης.

Εκπρόσωπος του δημάρχου του Άμστερνταμ επισήμανε στο AT5 πως οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι ευπρόσδεκτοι, καθώς από οτι φαίνεται θα μεταβούν στην Ολλανδία χωρίς επιθετικές διαθέσεις.

«Όπως πάντα, είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε κανένα στοιχείο ότι οι Έλληνες οπαδοί που θα ταξιδέψουν, ψάχνουν για μπελάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε πως η κατάσταση θα αλλάξει, εάν υπάρξουν διαφορετικές ενδείξεις,

Όπως τονίζεται, στο παρελθόν υπήρξαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του Άγιαξ, θυμίζοντας τα γεγονότα του 2018, αλλά στην πρόσφατη αναμέτρηση του «Αίαντα» στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα.

Το παιχνίδι της Πέμπτης (14/12, 22:00) είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, καθώς Άγιαξ και ΑΕΚ παίζουν για την 3η θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Conference League. Οι Ολλανδοί θέλουν μόνο τη νίκη, ενώ η Ένωση παίρνει την πρόκριση και με την ισοπαλία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X