Στην αγορά για αντικαταστάτη του Μάκλεμορ η ΑΕΚ Betsson – Τι παίκτη ψάχνει

Στην αγορά για αντικαταστάτη του Μάκλεμορ η ΑΕΚ Betsson – Τι παίκτη ψάχνει
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson κοιτάζει τις διαθέσιμες επιλογές της αγοράς

Με την αποδέσμευση του Μάκλεμορ, η ΑΕΚ Betsson πλέον έχει έξι ξένους στο ρόστερ της για Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που δεν θα ισχύσει για πολύ. Η Ένωση έχει ήδη βγει στην αγορά για παίκτη και κοιτάζει αρκετές περιπτώσεις.

Είναι γεγονός ότι ο Μάκλεμορ αγωνιζόταν κυρίως στην θέση του φόργουορντ στην ομάδα, σε μια θέση που πλέον έχει μείνει μόνο ο ΜακΡέι, χωρίς να είναι και αυτός το κλασικό «τριάρι». Η ΑΕΚ «χτενίζει» την αγορά για παίκτες και θα ήθελε να πάρει κάποιον μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου για να μην χάσει μια αλλαγή παίκτη από τον δεύτερο, όπως είχε γίνει πέρσι με τον τραυματισμό του Στρέλνιεκς.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, κοιτάζουν παίκτες που αγωνίζονται στο «1-2» και στο «3-2», αλλά θα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Υπήρξαν τον τελευταίο καιρό, κάποιες επαφές με δύσκολες περιπτώσεις που είχαν εμπειρία Ευρωλίγκας, όμως δεν έχει προχωρήσει κάτι μέχρι στιγμής.

Αυτό που θέλουν στην ΑΕΚ, είναι να βρουν παίκτη που να ταιριάζει στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας και του Ζοάν Πλάθα, δηλαδή κάποιον που να είναι γρήγορος με την μπάλα στα χέρια και να μπορεί να τελειώνει φάσεις, είτε από την περιφέρεια, είτε παίζοντας κάθετα στο καλάθι.

Το σίγουρο είναι ότι η Ένωση έχει περίπου δύο εβδομάδες για να βρει αυτόν τον παίκτη, αφού σκοπός είναι να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό στις αρχές Ιανουαρίου.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X