ΑΕΚ: Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και με κόσμο το ντέρμπι κορυφής με Ολυμπιακό!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κρίενς Λουκέρνη
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική συμφώνησε με την ΚΑΕ ΑΕΚ για να χρησιμοποιήσει το κλειστό των Άνω Λιοσίων ως έδρα στο ντέρμπι της ομάδας χάντμπολ με ΟΣΦΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται πλέον για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο και θα κρίνει και το άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Η «Ένωση» ως γνωστόν μετά την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ δεν μπορεί να έχει τον κόσμο στο πλευρό της στα παιχνίδια του «Γ. Κασιμάτης» με αποτέλεσμα να αναζητήσει άλλη έδρα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί τελικά στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ένα γήπεδο το οποίο η ΑΕΚ έχει χρησιμοποιήσει ήδη ως έδρα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Γκόρνικ.

Πρόκειται για μια απόφαση που είχε παρθεί από την ΑΕΚ κατόπιν συμφωνίας φυσικά και με την ΚΑΕ, αλλά στις τάξεις της Ερασιτεχνικής περίμεναν και τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για να δουν τι θα ισχύσει με τον κόσμο. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ θα έχει τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό της, μπορεί κανονικά να διεξαχθεί αυτό το σπουδαίο παιχνίδι στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» περιμένουν πλέον την θερμή συμπαράσταση του κόσμου το Σάββατο και να πανηγυρίσουν μαζί μια πολύ σημαντική νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα μόνη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X