Καλοπήτας: «Σε 2 χρόνια ξανά πρωταγωνίστρια η ΑΕΚ»

Καλοπήτας: «Σε 2 χρόνια ξανά πρωταγωνίστρια η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DSC_7654Ο πρώτος γύρος στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής ολοκληρώθηκε και ο ΑΟ Τραχώνων είναι στην πρώτη θέση με +3 βαθμούς διαφορά κάνοντας την μεγάλη έκπληξη απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες της κατηγορίας, όπως ο Ιωνικός και ο Πανελευσινιακός. Και το έκανε μάλιστα παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο στον όμιλο και έχοντας παράλληλα την πιο «παραγωγική» επίθεση με 19 τέρματα σε 14 παιχνίδια. «Αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας ο Ηλίας Καλοπήτας. Νέος σε ηλικία προπονητής, με φιλοδοξίες, γνώση και όρεξη να δουλέψει. Και η «χημεία» στην ομάδα του ήταν τόσο καλή που… αποτυπώθηκε και στο χορτάρι. Με μικρό μπάτζετ κατάφερε ο Καλοπήτας να αναδείξει την ποιότητα και το ταλέντο της ομάδας του. Προπονητής που πέρασε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ με επιτυχημένα αποτελέσματα στην «παραγωγή» παικτών και αγαπά τον δικέφαλο. Η «ΩΡΑ των σπορ» επικοινώνησε με τον Καλοπήτα και ο τελευταίος έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα για την ΑΕΚ και τους Τράχωνες.

Αρχικά μιλώντας για την ομάδα του ο νεαρός τεχνικός είπε «Στόχος μας ήταν η γρήγορη παραμονή και αυτός παραμένει. Οι επιλογές σε παίκτες τελικά μας δικαίωσαν. Ήρθαν παίκτες που γνώριζαν την κατηγορία μαζί με άλλους νεότερους με ταλέντο. Δημιουργήθηκε ένα καλό μείγμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την δουλειά μας και τα αποτελέσματα της πορείας μας μέχρι σήμερα. Πάμε για ότι καλύτερο και αν στο τέλος είμαστε ακόμη κοντά στην πρώτη θέση, θα κυνηγήσουμε το καλύτερο. Βλέποντας και κάνοντας. Κάνουμε πρωταθλητισμό γιατί οι περισσότερες από τις μισές ομάδες υποβιβάζονται και προς το τέλος θα δούμε αν πάμε και για το πρωτάθλημα. Τώρα θέλουμε την γρήγορη παραμονή. Στα θετικά είναι ότι έχουμε άψογη συνεργασία με την διοίκηση, η οποία έχει φανεί συνεπέστατη σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έχουμε τον συνδυασμό των καλών χαρακτήρων, της δουλειάς, του ταλέντου και της μεθοδικότητας. Και το αποτέλεσμα στο γήπεδο είναι πολύ καλό».

«Η ΑΕΚ θα παίζει ολοένα και καλύτερα»

Ο πρώτος του 5ου ομίλου δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την πορεία του πρώτου στον 6ο όμιλο. Και ειδικά όταν αυτός είναι η ΑΕΚ. Ο Καλοπήτας αναφερόμενος στην Ένωση και την πορεία τόνισε «Η ΑΕΚ στην αρχή είχε άγχος και φάνηκε. Τώρα της έφυγε και η διαφορά στην βαθμολογία ολοένα και θα μεγαλώνει, όπως και η ΑΕΚ ολοένα και θα παίζει καλύτερα. Ήδη παίζει πολύ καλά. Η ΑΕΚ φέτος ανέβηκε, ενώ είμαι βέβαιος ότι και του χρόνου θα ανέβει ως πρώτη. Η ΑΕΚ σε δύο χρόνια θα είναι ξανά πρωταγωνίστρια στην Σούπερ Λίγκα», ενώ για τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα σχολίασε «Είναι μεγάλη προσωπικότητα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Τραϊανός. Μπήκε γρήγορα στα βαθιά, αλλά ο ίδιος ξέρει καλύτερα γιατί το αποφάσισε. Και αυτός μαζί με τους παίκτες του, με τον καιρό αποδίδουν καλύτερα σε όλους τους τομείς. Είναι πολύ διαφορετικό να λειτουργείς ως προπονητής, από ότι ως παίκτης. Ωστόσο, ο Τραϊανός κουβαλά απίστευτες παραστάσεις και εμπειρίες και αυτές τον βοηθούν πολύ».

Τέλος, ο νεαρός Έλληνας τεχνικός θυμήθηκε το πέρασμα του από τις «κιτρινόμαυρες» Υποδομές σχολιάζοντας «Τα καλύτερα μου χρόνια στην προπονητική, τα πέρασα στην ΑΕΚ. Την διετία 2007-2009,όταν ήμουν προπονητής στην Κ-18 με συνεργάτη τον κ.Βαμβακά και επικεφαλής τον κ.Σαβέφσκι. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση. Και με τον Ντέμη και με τον Θανόπουλο. Το μόνο πρόβλημα ήταν οι εγκαταστάσεις που μας ανάγκαζε να πηγαίνουμε πότε Καπανδρίτι, πότε Παλλήνη. Προωθήσαμε τότε από την ομάδα μας τον Μανωλά, τον Κλωναρίδη, τον Γροντή, τον Παπαδημητρίου και τον Ντούμπερετ, παιδιά γεννημένα από το 1992 μέχρι 1994. Πήρα πολλά πράγματα από εκεί και με βοήθησε αυτό. Έμαθα να διακρίνω το ταλέντο και να το βελτιώνω. Μας είχε δώσει κατευθύνσεις ο κ.Φερέρ. Τώρα μαθαίνω πάντως ότι στις Ακαδημίες υπάρχει οργάνωση και πλάνο. Είναι όνειρο να δουλέψω ξανά στην ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X