Οιωνοί τίτλου για την εκπληκτική Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι! (ΦΩΤΟ)

Οιωνοί τίτλου για την εκπληκτική Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της έχει μεταμορφωθεί και για την ώρα έχει μετατραπεί σε διεκδικήτρια του τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άστον Βίλα έχει βαλθεί να τρελάνει όλη την Αγγλία με τις τρομερές εμφανίσεις της, πανηγυρίζοντας τεράστιες νίκες κόντρα σε Σίτι και Άρσεναλ.

Με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της έχει μεταμορφωθεί και για την ώρα έχει μετατραπεί σε διεκδικήτρια του τίτλου, αφού είναι δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και υπάρχουν δύο… οιωνοί που δείχνουν τίτλο!

Συγκεκριμένα, η Άστον Βίλα έχει συγκεντρώσει 35 βαθμούς την φετινή σεζόν, κάτι που έχει συμβεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν, με τους «Χωριάτες» όταν συγκεντρώνουν 35+ βαθμούς σε αυτή τη φάση της σεζόν να μετρούν τρία πρωταθλήματα και μια 2η θέση.

Ο δεύτερος οιωνός που δείχνει τίτλο αφορά τον Ουνάι Έμερι, αφού ο Ισπανός έγινε μόλις ο πέμπτος προπονητής στην ιστορία της Premier League που πανηγυρίζει 15 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες.

Οι άλλοι τέσσερις είναι ο θρυλικός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, που την σεζόν που οι ομάδες τους πέτυχαν το συγκεκριμένο επίτευγμα στο τέλος πανηγύρισαν τον τίτλο!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X