Γκουαρντιόλα: «Η μόνη ομάδα που θα αποτύχει αν δεν κερδίσει το πρωτάθλημα είναι η Σίτι»

Γκουαρντιόλα: «Η μόνη ομάδα που θα αποτύχει αν δεν κερδίσει το πρωτάθλημα είναι η Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια στις δηλώσεις του τελευταίου διαστήματος έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να στέκεται αυτή τη φορά στην αντιμετώπιση που δέχεται η Μάντσεστερ Σίτι από τα αγγλικά media, σε σχέση πάντα με τις υπόλοιπες μεγαλύτερες ομάδες της Premier League.

Ο τεχνικός των «πολιτών» στάθηκε στην… υποχρέωση που έχει η Σίτι να κατακτά κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και τόνισε ότι για τους υπόλοιπους μεγάλους δεν ισχύει αυτό, κάνοντας λόγο μάλιστα και για αδικία κατά της ομάδας του.

«Η Σίτι πρέπει να κερδίζει τα πάντα, οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι»

«Η μόνη ομάδα που θα αποτύχει εάν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι υπόλοιποι; Είναι μια μεγάλη επιτυχία για αυτούς. Στο τέλος της ημέρας, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι δεν κατακτάνε τα πάντα. Είναι φυσιολογικό. Η Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη πρέπει να κερδίζει κάθε τίτλο. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό, όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε ο Καταλανός, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά τα παράπονα του για την κριτική που δέχεται η ομάδα του τις τελευταίες ημέρες.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X