ΕΛΑΣ: Έκκληση για αίμα στον αστυνομικό που χαροπαλεύει από την επίθεση των χούλιγκαν στου Ρέντη

ΠΟΑΣΥ για τραυματισμό αστυνομικού: «Καλούμε τον Πρωθυπουργό να διακόψει σήμερα όλα τα πρωταθλήματα σε κάθε άθλημα»

Στο πλευρό του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, βρίσκεται η οικογένειά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυμάτισαν σοβαρά χούλιγκαν το βράδυ της Πέμπτης στου Ρέντη.

Οι συνάδελφοι του, μάλιστα, κάνουν έκκληση για αίμα για τον 31χρονο αστυνομικό.

Όπως αναφέρει στην έκκλησή της: «Κατόπιν σοβαρού τραυματισμού του που έλαβε χώρα την 7/12/2023 εξωτερικά του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ο υπαρχιφύλακας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) και χρήζει άμεσης ανάγκης αίματος.

«Παρακαλείται το προσωπικό των Υπηρεσιών, που επιθυμεί να προσφέρει αίμα, ανεξαρτήτως ομάδος αίματος, να μεταβεί στο προαναφερόμενο νοσοκομείο από την 08:30′ ώρα της 09/12/2023, δηλώνοντας εθελοντές αιμοδότες για τον ανωτέρω ασθενή».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο αστυνομικός των ΜΑΤ βρίσκεται υπό καταστολή ενώ η κατάσταση του ελέγχεται συνεχώς. «Σύμμαχος» του 31χρονου στον αγώνα που δίνει αποτελεί το νεαρό της ηλικίας του και η καλή φυσική του κατάσταση.

Στο πλευρό του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, βρίσκεται η οικογένειά του ενώ ως ένδειξης συμπαράστασης βρίσκονται στο νοσοκομείο αρκετοί αξιωματικοί της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι η φωτοφολίδα που «καρφώθηκε» στον μηρό του αστυνομικού του προκάλεσε εκτεταμένα εσωτερικά εγκαύματα, με τους γιατρούς να παρεμβαίνουν για να μη δημιουργηθεί λοίμωξη.

Πηγή: newsbomb.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X