ΑΕΚ: Για το σερί (16:30) στην Έδεσσα κόντρα στον Αερωπό

Εικόνες από το ΑΕΚ - Πανελλήνιος
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:30 τον Αερωπό στην Έδεσσα για την 11η αγωνιστική της Handball Premier

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νικηφόρο σερί της θέλει να συνεχίσει η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:30 τον Αερωπό στην Έδεσσα για την 11η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν άλλο στόχο πέραν του «διπλού» που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο Α’ Γύρος της Handball Premier. Οι «κιτρινόμαυροι» αφήνουν πίσω τους το ευρωπαϊκό ταξίδι που ολοκληρώθηκε και στοχεύουν μόνο στο νταμπλ. Σε πρώτη φάση  στόχος είναι να κάνουν το δύο στα δύο και να πάνε ήρεμοι στην διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Στην αποστολή επέστρεψαν οι Τάσος Παπαδιονυσίου και Βύρωνας Παπαδόπουλος, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ εκτός τέθηκε ο Ιγκόρ Ζάμπιτς ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Μαρτίνοβιτς: «Νίκη αυτοπεποίθησης»

Ο παίκτης της ΑΕΚ Πάτρικ Μαρτίνοβιτς τόνισε πως η ομάδα στοχεύει σε μια νίκη και καλή εμφάνιση που θα της δώσει πίσω την αυτοπεποίθηση της μέσα στο γήπεδο: «Μετά την ήττα από την Λουκέρνη πρέπει να πάρουμε πίσω την αυτοπεποίθηση μας. Έχουμε αναλύσει πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα. Αυτό το παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ως την τελική προετοιμασία πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα».

 

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Το πρόγραμμα της Handball Premier (11η αγωνιστική)

Νέα Κίος 16:00, Διομήδης Άργους- Bianco Monte Δράμα

(Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Αγγελίδης)

Έδεσσας 16:30, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- ΑΕΚ

(Γκόγκας- Σαχίνογλου, Μιχαηλίδης)

Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος ΓΣ- Ζαφειράκης Νάουσας

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Αντωνόπουλος)

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΓΑΣ Κιλκίς

(Νάσκος- Χαρίτσος, Κατσίκης)

Ηλιούπολης 18:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ

(Βήτας- Σκλαβενίτης, Μίγκας)

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Αffidea- ΑΣΕ Δούκα

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Τσάκωνας)

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X