Επεισόδια στου Ρέντη: Ηχητικό ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές και τον τραυματισμό του αστυνομικού (VIDEO)

Επεισόδια στου Ρέντη: Ηχητικό ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές και τον τραυματισμό του αστυνομικού (VIDEO)

Ηχητικό ντοκουμέντο από τα αιματηρά επεισόδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο του αστυνομικού που αγωνιά για τον συνάδελφο του που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο αστυνομικός ακούει να του λένε στην επικοινωνία «Δεν φεύγει κανένας από το γήπεδο εάν δεν λάβεις εντολή», κι εν συνεχεία, έχοντας δει τον άτυχο 31χρονο άνθρωπο από τα ΜΑΤ που δέχτηκε την ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι, αρχίζει να φωνάζει για το ασθενοφόρο.

«Εισέρχονται Παπαδιαμάντη. Κάνουν κίνηση μπρος πίσω» ακούγεται να λέει ένας αστυνομικός στο Κέντρο. «Ελήφθη. Έχουμε κάνει τουρνικέ στον συνάδελφο;» ρωτάει το κέντρο. «Το έχουμε φτιάξει το τουρνικέ, του έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες» απαντά ο αστυνομικός.

«Όταν έρθει 541 κίνησε κανονικά τις δυνάμεις. Βάλε μέσα τα άτομα και τα παραδίδεις στις δυο εξόδους με τις διμοιρίες. Δεν θα φύγει κανείς από το γήπεδο αν δεν λάβεις εντολή» δίνει εντολή το Κέντρο.«Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε!» ακούγεται να λέει αστυνομικός. «Μας ενημερώνουν ότι σε ένα λεπτό θα είναι εκεί», απαντά το Κέντρο για το ασθενοφόρο.

 

 

 

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X